Binance Learn and Earn Quiz Answers – ANKR 

2022/11/25By: L, Laura

Binance ANKR Quiz Answers: Win free cryptos by participating in the Binance Learn and Earn ANKR Quiz.

 

Binance ANKR Quiz Answers

Here are the answers to Binance Learn and Earn ANKR Quiz:

 


Q1. Which of the following best describes Ankr?

Answer: Option B

 

Q2. What is the utility of the native ANKR token?

Answer: All of the above

 

Q3. Ankr helps developers access data from blockchains via Remote Procedure Calls (RPCS) and Application Programming Interfaces (APIs).

Answer: True

 

Q4. Ankr provides Web3 tools for:

Answer: All of the above

 

Q5. Ankr Protocol is a marketplace for decentralized node infrastructure

Answer: True

 

Q6. What is liquid staking?

Answer: Option A

 

Q7. Ankr has been decentralized since day one.

Answer: False

 

Q8. Ankr is one of the fastest growing decentralized infrastructure providers.

Answer: True

 

Q9. Who uses the ANKR token?

Answer: All of the above

 

Q10. ANKR token holders can vote on the overall direction of Ankr Protocol via Ankr DAO

Answer: True

 

BTCC APP DOWNLOAD

Download App for Android Download App for iOS

How to Participate in Binance Learn & Earn ANKR Quiz 

  • First, update your Binance Appin Play Store to latest version and visit the Binance Learn & earn quiz webpage directly.
  • Login into your Binanceaccount or create an account if you are new user.
  • Go to homepage and click on theLearn & Earn ANKR
  • Start the quiz using the above answerswe provided if needed.

 

Sign up for BTCC now to build your own portfolio!


 

Read More:

Binance Quiz Answers: Binance Learn and Earn QTUM Quiz Answers

Coinbase AMP Quiz Answers: Earn Free AMP Crypto

00 Token Coinbase Answers: Earn Free $3 00 Token Crypto

When Will Pi Coin Launch: Pi Network Phase 4 Release Date

ADA Cardano Price Prediction 2025, 2030 – Is Cardano A Good Investment?

Register now to begin your crypto journey

Download the BTCC app via App Store or Google Play

Follow us

Scan to download